SPA BEHANDLINGAR av halmstadsmassören

(för kvinnor och mÀn)

SVÅRT ATT BOKA PGA LÅG BEMANNING OCH MYCKET BEGRÄNSADE TIDERHot Stone massage

60 min 895 kr - 90 min 1 245 kr

Helkroppsmassage som utförs med varma havsslipade lavastenar. Stenarna vÀrmer kroppen och ger en djup mental och fysisk avslappning. En mycket klassisk behandling.


Aroma Massage

50 min 750 kr - 80 min 1 195:-

Mjukt och behagligt masseras eterisk olja för mental avslappning och ökad cirkulation som motverkar vĂ€rk. en avkopplande och mjuk helkroppsmassage med vĂ€ldoftande olja. Även ansikte och hĂ„rbotten masseras. VĂ€lj mellan lavendel, anti-stress, glĂ€dje, styrka eller sensuell doft.


Svensk klassisk Massage

25 min 550 kr - 45 min 850 kr - 80 min 1 245 kr

DjupgÄende svensk klassisk massage som Àr en terapeutisk muskulerande behandling som ökar funktionen i leder och muskulatur. HÀrlig för trötta och stela muskler.


Ansikts- och hÄrbottenmassage

60 min 795 kr

En hÀrlig ansiktskur med utvalda produkter för rengöring, peeling, massage, mask och krÀm. under tiden som masken verkar masseras hÄrbotten för en skön avslappning.

Body scrub

45 min 850 kr

HÀrlig kroppspeeling över hela kroppen som gör huden sammetslen och mjuk med hjÀlp av saltscrub. Blodcirkulationen ökar och huden fÄr en fin fÀrg. Behandlingen avslutas med en vÀldoftande lotion. LÀmplig att kombinera med andra behandlingar.


Continental Relax

50 min 995 kr

Avslappnande ryggmassage som följs av en lÀtt ansiktskur, face base. Under tiden som ansiktsmasken verkar ges en mjuk massage över armar och ben. En hÀrlig upplevelse frÄn topp till tÄ.


Lerinpackning

75 min 1 145 kr

Varm lera ger bÄde fukt och nÀring till hela huden. Inpackad i en hÀrlig vÀrmefilt ger terapeuten en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. behandlingen avslutas med en hÀrlig ryggmassage.