terapeutiska Behandlingar


Hot Stone massage 60 min 895:- / 90 min 1245:-

Helkroppsmassage som utförs med varma havsslipade lavastenar. Stenarna värmer kroppen och ger en djup mental och fysisk avslappning. En mycket klassisk behandling.


Aroma Massage 50 min 750:- / 80 min 1195:-

Mjukt och behagligt masseras eterisk olja för mental avslappning och ökad cirkulation som motverkar värk. en avkopplande och mjuk helkroppsmassage med väldoftande olja. Även ansikte och hårbotten masseras. Välj mellan lavendel, anti-stress, glädje, styrka eller sensuell doft.


Svensk klassisk Massage 25 min 550:- / 45 min 850:- / 80 min 1245:-

Djupgående svensk klassisk massage som är en terapeutisk muskulerande behandling som ökar funktionen i leder och muskulatur. Härlig för trötta och stela muskler.


Ansikts- och hårbottenmassage 60 min 795:-

En härlig ansiktskur med utvalda produkter för rengöring, peeling, massage, mask och kräm. under tiden som masken verkar masseras hårbotten för en skön avslappning.


Regndroppsmassage 60 min 895:-

En kombination av fjäderlätt beröring och massage med 100% rena eteriska oljor av allra högsta kvalitet som droppas på kroppens reflexpunkter, på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen och en våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna mot slutet av behandlingen. Behandlingen ger balans i både kropp och själ och doften påverkar sinnet och känslorna och ger en lugnande, avstressande och humörshöjande effekt.

Body scrub 45 min 850:-

Härlig kroppspeeling över hela kroppen som gör huden sammetslen och mjuk med hjälp av saltscrub. Blodcirkulationen ökar och huden får en fin färg. Behandlingen avslutas med en väldoftande lotion. Lämplig att kombinera med andra behandlingar.


Continental Relax 50 min 995:-

Avslappnande ryggmassage som följs av en lätt ansiktskur, face base. Under tiden som ansiktsmasken verkar ges en mjuk massage över armar och ben. En härlig upplevelse från topp till tå.


Lerinpackning 75 min 1145:-

Varm lera ger både fukt och näring till hela huden. Inpackad i en härlig värmefilt ger terapeuten en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. behandlingen avslutas med en härlig ryggmassage.


Me & Mini gravidmassage 60 min 795:-

En mjuk, avstressande och förberedande massage inför förlossningen. Oljan som används innehåller essentiella fettsyror som ökar hudens elasticitet. Underbar i väntans tider. Från gravidvecka 14.


Multibad (max 5 personer) 90 min 275:- per person

Ett bad för dig som gillar närhet inkl bubbel och badolja. Egenvård.