.

.

kropps- och hälsobehandlingar by lisa perez

(för kvinnor och män)


KROPPS- OCH HÄLSOBEHANDLINGAR

Klassisk massage

50 min – 890 kr

30 min – 550 kr


Klassisk djupgående massage som är bra för stela och ömma muskler.


Avkopplande massage

50 min – 890 kr

30 min – 550 kr


Mjuk och skön massage för dig som behöver komma ner i varv och en stund för dig själv. Varm och skön behandling som fokuserar på ditt välbefinnande och som mjukar upp stela muskler.


Massage av scalp, nacke och ansikte

30 min – 550 kr


Kombinera en skön och avkopplande behandling med resultat. Massören hanterar en speciell teknik mot både spänningar, lymfaproblem och anti-age.

KROPPSBEHANDLING "LYXIG"

50 min - 1290 kr


Den lyxiga behandlingen inleds med en massage för baksida kropp som följs av en riktigt lyxig ansiktskur. I ansiktskuren ingår rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och mask. Under tiden som masken verkar ges en skön hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med att produkter anpassade för varje unik hudtyp appliceras.KROPPSBEHANDLING "HÄRLIG"

60 min - 1290 kr


Den härliga behandlingen inleds med en skön torrskrubb över hela kroppen som effektivt sätter igång blodcirkulationen och samtidigt ger huden en ny lyster. Därefter följer en avslappnande spa-massage med fokus på rygg, nacke, baksida av ben och fötter och följs sedan upp med en behaglig ansiktskur med rengöring, exfoliering och en rogivande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med att produkter anpassade för varje unik hudtyp appliceras.