kropps- och hälsoBEHANDLINGAR BY lisa perez

(för kvinnor och män)Koppningsmassage

30 min 790 kr - 50 min 990 kr

Koppningsmassage som även kallas för koppning eller koppningsterapi är en mycket effektiv behandling. Behandlingen har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och är en form av behandling som skapar lokal ansamling. Koppningsmassage är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar. Slaggprodukter dras ur huden och stärker hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. 20 minuters koppning sägs motsvara cirka 1,5 timmars handmassage.


Koppningsmassage används bland annat för följande;

  • Ödem
  • Muskelsmärta samt mag- och tarmproblem
  • Axel- och nacksmärta
  • Smärta i benen
  • Huvudvärk
  • Lätt reumatism
  • Dålig cirkulation och låg ämnesomsättning

Klassisk svensk massage

30 min 690 kr - 50 min 890 kr - 60 min 990 kr

Djupgående massage som är bra för stela ömma muskler.


Avkopplande massage

30 min - 690 kr - 60 min 890 kr

Mjuk och skön massage för alla som behöver komma ner i varv och få en stund för sig själv. Det är en varm och skön behandling som fokuserar på välbefinnande och mjukar upp stela muskler.


Bambumassage

30 min 690 kr - 60 min 890 kr

Bambumassage är en djupgående massage vars syfte är att mjuka upp stela muskler. Med hjälp av massagepinnar av babmbuträd når terapeuten djupt in i muskulaturen för att kunna frisläppa spänningar i kroppen. Bambumassage är även gynnsamt mot t ex celluliter.


En enkel beskrivning av användandet av pinnarna är att de ”kavlas” över kroppen.


Massage av scalp, nacke och ansikte

30 min - 690 kr

En perfekt kombination av en skön avkopplande behandling och ett godgörande resultat. Behandlingen utförs med en teknik som både frigör spänningar och inverkar positivt på lymfa och anti-age.