SPA BEHANDLINGAR som utförs av halmstadsmassören

(för kvinnor och män)

.Hot Stone massage

60 min 895 kr - 90 min 1 245 kr

Helkroppsmassage som utförs med varma havsslipade lavastenar. Stenarna värmer kroppen och ger en djup mental och fysisk avslappning. En mycket klassisk behandling.


Aroma Massage

50 min 750 kr - 80 min 1 195:-

Mjukt och behagligt masseras eterisk olja för mental avslappning och ökad cirkulation som motverkar värk. en avkopplande och mjuk helkroppsmassage med väldoftande olja. Även ansikte och hårbotten masseras. Välj mellan lavendel, anti-stress, glädje, styrka eller sensuell doft.


Svensk klassisk Massage

25 min 550 kr - 45 min 850 kr - 80 min 1 245 kr

Djupgående svensk klassisk massage som är en terapeutisk muskulerande behandling som ökar funktionen i leder och muskulatur. Härlig för trötta och stela muskler.


Ansikts- och hårbottenmassage

60 min 795 kr

En härlig ansiktskur med utvalda produkter för rengöring, peeling, massage, mask och kräm. under tiden som masken verkar masseras hårbotten för en skön avslappning.

Body scrub

45 min 850 kr

Härlig kroppspeeling över hela kroppen som gör huden sammetslen och mjuk med hjälp av saltscrub. Blodcirkulationen ökar och huden får en fin färg. Behandlingen avslutas med en väldoftande lotion. Lämplig att kombinera med andra behandlingar.


Continental Relax

50 min 995 kr

Avslappnande ryggmassage som följs av en lätt ansiktskur, face base. Under tiden som ansiktsmasken verkar ges en mjuk massage över armar och ben. En härlig upplevelse från topp till tå.


Lerinpackning

75 min 1 145 kr

Varm lera ger både fukt och näring till hela huden. Inpackad i en härlig värmefilt ger terapeuten en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. behandlingen avslutas med en härlig ryggmassage.