sussies massage by susanne edqvist


kroppsBEHANDLINGAR som utförs av massör Susanne Edqvist

(för kvinnor och män)Klassisk svensk massage

30 min 690 kr - 50 min 890 kr - 60 min 990 kr

Den mest kända massageformen i Sverige som också är välkänd världen över för att lösa upp lättare muskelspänningar och för att öka blodcirkulationen. Klassisk massage är också avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ samt rygg, nacke och axlar.


Aroma Massage

60 min 990 kr

Aromamassage är en mjuk massage som ger ett inre lugn med en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi. Behandlingen fokuseras på stillhet och avslappning. Sussie använder svenska, ekologiska produkter och vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar välbefinnandet..


Kombomassage

60 min 990 kr

En behandling som börjar med regndroppsmassagens mjuka teknik på ryggen med varmt omslag, som därefter övergår till klassisk ryggmassage.

Regndroppssmassage

60 min 990 kr

Regndroppsmassage är en kombination av fjäderlätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, en inpackning med våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer i slutet av behandlingen. Behandlingen syftar till att uppnå balans i både kropp och själ. Doften från oljorna påverkar sinnet och känslorna och har såväl en lugnande och avstressande som en humörshöjande inverkan. Behandlingen är även utrensande, stärkande för ryggraden, nervsystemet och immunförsvaret.


Gravidmassage

60 min 890 kr

En mjuk, avstressande och förberedande massage inför förlossningen. Oljan som används innehåller essentiella fettsyror som ökar hudens elasticitet. Rekommenderas från gravidvecka 14. Underbart i väntans tider.