.

.

ansiktsbehandlingar by lisa perez

(för kvinnor och män)


TRADITIONELLA ANSIKTSBEHANDLINGAR

C Vitamin Glow treatment

50 min - 895 kr


En kraftigt uppstramande, anti-åldrande behandling rik på ekologiskt C-vitamin och antioxidanter. C-vitamin boostar och förbättrar regenerationen av collagen och elastin. Huden blir synbart uppstramad, porer minskas och huden får ett fräscht och föryngrat utseende med mycket lyster. Passar för alla hudtyper.


Djuprengörande behandling / Akne behandling

50 min - 995 kr


En behandling som rekommenderas till problemhud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling utförs som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en mer smidig och förfinad hudstruktur med ökad lyster som minskar inflammationer samt bidrar till en balanserad sebum produktion.


Rosacea behandling

50 min - 1 295 kr


En behandling för hud med rosacea, ytliga kärl eller för den som är känslig i huden. I behandlingen används IPL, specifika TDS serum och masker som verkar antiinflammatoriskt, lugnande och återfuktande.


Anti acne

60 min - 1 095 kr


Denna djuprengörande behandling ger effektiva behandlingsresultat och jobbar både lugnande samt djuprengörande.


Klassisk ansiktsbehandling

60 min - 695 kr


En återfuktande ansiktsbehandling med portömning som anpassas efter kundens behov.


Klassisk ansiktsbehandling för herrar och män

50 min - 695 kr


En återfuktande ansiktsbehandling med portömning för män som anpassas efter kundens behov.


Nimue hudföryngrande behandling

50 min - 995 kr


En kraftfull men säker aktiv behandling som verkar hudföryngrande. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticiteten samt tillför fukt och lyster till huden. Passar alla som söker föryngring genom att tillföra näring, fukt och lyster till huden.


Nimue AHA behandling

30 min - 695 kr


En behandling som kan utföras som en hel kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm.


Thermal Detox Peel behandling

30 min - 695 kr


En behandling för den som önskar allt men som inte har tid. En rik kolbaserad och multifunktionell peel som omedelbart levererar fukt och lyster samt minskar fina linjer och rynkor och avlägsnar orenheter och överskott av talg. Behandlingen har en porsammandragande effekt som syresätter huden och ger en jämn hudton. Passar för alla hudtyper.


Nimue Eye Treatment

45 min - 795 kr


En professionell ögonbehandling som är utvecklad just för det känsliga ögonpartiet. I behandlingen ingår bl a ett ögonserum samt collagen/ögonmask med föryngrande och dränerande egenskaper. Behandlingen ger även en intensiv återfuktning.

Passar alla som har linjer, rynkor, mörka ringar och svullnad runt ögonen. Ögonbehandlingen kan utföras som ett komplement till alla Nimues ansiktsbehandlingar eller med fördel som en kur med 10 behandlingstillfällen, som utförs två gånger i veckan.


ADVANCED TREATMENTS by IPL

SKIN REJUVENATION FÖR

YTLIGA KÄRL, PIGMENTERING OCH HUDFÖRYNGRING

IPL = Intensivt Pulserande Ljus

Med hjälp av det intensiva pulserade ljuset kan man minska ytliga kärl och pigmenteringar samt arbeta hudföryngrande och för att jämna till hudtonen. Under behandlingen absorberas ljuset i blodkärlen. Ljuset omvandlas till värme och koagulerar kärlet, en lätt rodnad kan förekomma första dygnet. Det kan ta ca 3 veckor innan det blir synligt att kärlet reduceras, men ett omedelbart resultat kan också visa att kärlet drar ihop sig.


Området som behandlats kan bli tillfälligt lite mörkare. Det beror på att pigmentet som behandlats frigörs på ytan, där det flagnar efter 5–12 dagar.

3–5 behandlingar rekommenderas med 3-4 veckors mellanrum.KÄRL OCH PIGMENT

BEHANDLAS MED IPL

Enstaka kärl eller pigment

30 min - 500 kr


Kinder

30 min - 1 100 kr


Kinder och haka

45 min - 1 300 kr


Handryggen

30 min - 800 kr


Dekolletage

45 min - 1 900 kr

HUDFÖRYNGRANDE

BEHANDLING MED IPL

IPL Ansikte

45 min - 1 800 kr


IPL Ansikte och hals

45 min - 2 200 kr


IPL Dekolletage

45 min - 1 900 kr


IPL Ansikte, hals och dekolletage

60 min - 3 000 kr


IPL Handryggen

30 min - 900 kr

ADVANCED TREATMENTS

by DERMAPENDermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin som satte standarden för den effektiva behandlingsformen.


Under behandlingen kontrollerar behandlaren enkelt behandlingsdjupet och hastigheten. Processen blir ytterst effektiv, snabb och mindre smärtsam än andra manuella microneedling-metoder. 100% sterila instrument används.


Följande hudproblem kan effektivt behandlas med Dermapen:

Anti-age Δ Pigmenteringar Δ Rosacea

Ärr Δ. Akne Δ Strier Δ Lyster Δ Fukt


ADVANCED TREATMENTS

by DERMAPEN

30 min behandling av parti, t ex. acneärr på kinder

1 st behandling 1 095 kr

2 st behandlingar 1 970 kr

3 st behandlingar 2 790 kr


Ansikte

45 min - 1 895 kr


Ansikte och hals

60 min - 2 695 kr


Ansikte, hals och dekolletage

1 st behandling á 75 min - 3 695 kr

2 st behandlingar á 75 min - 6 795 kr

3 st behandlingar á 75 min - 9 900 kr

PRX-T33

Nålfri BiorevitaliseringPRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.


Behandling innehåller två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.


Behandlingen ger uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor. Behandlingen jämnar även till hudtonen och ger omedelbar lyster. Det är en behandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen. Behandlingen passar alla hudtyper och årstider.


BEHANDLING MED PRX-T33

Nålfri Biorevitalisering

Ansikte

45 min - 1 800 kr


Ansikte och hals

45 min - 2 300 kr