.

.

ansiktsbehandlingar samt fransar och bryn by lisa perez

(för kvinnor och män)


ANSIKTSBEHANDLINGAR SAMT FRANSAR OCH BRYN

C-vitamin glow treatment

50 min - 1120 kr


En kraftigt uppstramande, anti-åldrande behandling rik på ekologiskt C-vitamin och antioxidanter.

C-vitamin boostar och förbättrar regenerationen av collagen och elastin. Huden blir synbart uppstramad, porer minskas och huden får fräscht och föryngrat utseende med mycket lyster. Passar alla hudtyper.


Djuprengörande behandling / Akne behandling

50 min - 1245 kr


Purifying är en exklusiv renande och syresättande skönhetsplan som revolutionerar vanligt protokoll inom ansiktshygien med Cosmetic Drone Technology och rent syre. Purifying Treatment är så mycket mer än en rengöring; det är en revolutionerande och unik behandling som renar huden på alla nivåer, utan att behöva kompletterande produkter. Externt eliminerar den lagret av ytliga föroreningar och det underlättar borttagandet av pormaskar. Internt avgiftar den cellerna samt syresätter dem och tillför energi vilket förlänger cellernas liv och får dem att fungera till 100%.

FRANSAR OCH BRYN


Frans och brynfärgning inkl plock

490 kr


Form och färg av bryn

345 kr


Formning av bryn

235 krHYALURONPEN


Fillers 0,5 ml

2 000 kr

Fillers 1 ml

2 800 kr

Hudföryngrande behandling

60 min - 1245 kr


Infinity Profesionell behandling som är ultraföryngrande. Ett nytt och revolutionerande koncept av intelligent kosmetiska som omvänder tecken på åldrande på ett holistiskt sätt med extraordinära resultat.


Smart resurfacer - kemisk peeling

50 min - 1370 kr


En behandling som kan utföras som en hel kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm.


Exklusiv ansiktsbehandling

Casmara 24K Gold treatment

60 min - 1745 kr


Professionell stärkande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algea Peel-off Gold mask 2080. Högteknologisk ansiktsmask med 24K guld som ger näring, återupplivar och stramar åt huden. Injektion av vitaminer och mineraler. De väsentliga spårämnena som huden behöver för att återställa balansen som förlorats under tidens gång.Browlift

865 kr


Brow lift är en brynbehandling, som stylar och formar om brynet med hjälp av permanentvätskor, framtagna för browlift. I behandlingen färgas och formas brynen. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare och mer ordnade ut, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet för att rikta fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor.


Lashlift

865 kr


Lashlift är ett alternativ till fransförlängning, som ger naturligt böjda och fylliga fransar. Resultaten är fantastiska! Lashlift har tagit skönhetsmarknaden med storm för sina vackert böjda fransar, med produkter som inte sliter på fransarna. De egna fransarna vårdas och ögonen framhävs naturligt, helt utan smink på morgonen.